témata,projekty,realizace atlas města,mapový manuál lidé,podněty

Veřejný prostor pro Chrudim

témata, projekty, realizace

Zateplete už někdo konečně ten debilní kostel na Kateřině!

Znič město a pak ho udělej umělým a nabarvi. Osmý den = polystyren+color day.


Bohu a jeho zástupcům na Zemi není blízká energetická náročnost staveb? Celá Chrudim a celá Kateřina se proměnila v polystyrenový a barevný humus. Domečky na pravém břehu řeky ve sračičky! Domečky v barevné sračičky s nic neříkající umělou a mrtvou fasádou. Celá panelová zástavba na levém břehu se proměnila taky v polystyrenový a barevný umělý humus. Úplná galerie fasádních pláten, pláten neskutečně hnusných a stupidních. A co ten pitomý kostel! Ó Dio!!! Kdy už konečně odmění Bůh v zimě drkotající věřící?

Bůh je polystyren! Bůh je barva, Bůh je barevnost! Bože, znič už konečně celé město a obleč ho do umělotiny, polystyrenu a barev a zoufalé bezradnosti! Bože makej! Minulost je třeba buď zbourat, nebo obléct do umělé barevné sračky. Tak Bože makej! Bože, tak už se prezentuj! Bože, tak už se taky konečně vybarvi! A za to je třeba se pomodlit.

Ó kostelíku, buď už konečně jako vše kolem! Ó kostelíku, buď už konečně kostelíkem 21. století! Ó bože, buď už konečně umělý a barevný! Ať se do Tebe dá dloubat, ať si v tobě pták může vyklovat hnízdo! Buď už konečně Bohem všech, včetně otce i syna i ducha svatého! Ó Bože, buď už konečně jenom jeden, kdo se v tom má sakra vyznat, buď už konečně dnešní, buď polystyren, barevná umělá skořápka dneška! Bože, už se konečně zhmotni v barvě a kráse! I byl večer a bylo jitro, den osmý. Vydej Země duši svou a tělo své. I stvořil Bůh věci dvě. Země zplodila polystyren a barvu. A nazval Bůh polystyren duší a barvu tělem. Potom řekl Bůh, ať jedno jsou. I požehnal jim Bůh, obalte mnou vše, co člověk postaví na Zemi. Ploďte se a množte se ve všech božích a lidských příbytcích, množte se a naplňte Zemi, podmaňte ji a panujte nad ni. A viděl Bůh, že to bylo dobré a požehnal. I byl večer a bylo jitro polystyren day, polystyren God. A tak když si Bůh odpočinul den sedmý, požehnal dni osmému . . . 

Komentáře k tématu

K tomuto tématu zatím nikdo nenapsal zádný komentář. Buď první!